Vinsmaking og vinforedrag

Vi holder gjerne små og store  vinsmakinger, kurs og foredrag for din bedrift, vinklubb, vennegjeng eller restaurant. Her er et utvalg av våre kurs og foredrag. 

Finner du ikke det du leter etter? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et opplegg for ditt arrangement. 

Tur, vin og italienske delikatesser i Vestmarka

08. oktober inviterer vi til italiensk aften med vinsmaking og italienske delikatesser sammen med Bærum Turlag.

Dette blir en ettermiddag/kveld som er verdt med å få med seg! Tur, vinsmaking og italienske delikatesser på sjarmerende Nedre Gupu i Vestmarka. Sosialt og hyggelig samvær!

Vi smaker oss gjennom tre hvite og tre røde italienere kombinert med italienske delikatesser: parmaskinke og foccatia.

Vi møtes på Franskleiv og går først en lett tur i Vestmarka før vinsmakingen. Hva slags tur det blir vil bli kommunisert med de påmeldte i forkant. 

Mer info og påmelding her

Program –  Lørdag 8. oktober

Kl. 15.30 Oppmøte på Franskleiv (Vestmarksetra parkering).

Kl. 15.30-17 Tur i Vestmarka.

Ca. kl. 17-19  Vinsmaking med italienske delikatesser på Nedre Gupu.

Pris: Pris for medlemmer av DNT kr. 1050-, ikke-medlemmer kr.1250,-

Kunstnerviner før og nå

Du blir kjent med pioneren Baron Philippe Rothschild, den norskitalienske levende legenden Bibi Graetz og flere andre som har betydd mye for møtet mellom kunst og vin.

Foredragsholder: Mads Endresen

Lengde: ca 1,5 time inkl. pause

Arrangementet kan gjennomføres med eller uten vinsmaking og matfølge.

Historisk vin

Du vil bli kjent med fenomenene leirkrukkevin, naturvin og førindustriell vin og pionerene Elisabetta Foradori, Christine Saahs, Eric Texier, Paul Draper, Randall Grahm.

Foredragsholder: Mads Endresen

Lengde: ca 2 timer inkl. pauser

Arrangementet kan gjennomføres med eller uten vinsmaking og matfølge.

Vinens kvinner

Det blir flere og flere kvinnelige vinprodusenter. Skiller deres viner seg fra viner laget av menn?

I dette foredraget vil du bli kjent med ledende kvinnelige vinprodusenter og deres tilnærming til vinproduksjon.

Foredragsholder: Mads Endresen

Lengde: ca 2 timer inkl. pauser

Arrangementet kan gjennomføres med eller uten vinsmaking og matfølge.


Book et kurs / foredag eller få mer info: