Hvem er vi?

Mads Endresen

Mads har vært Telemarksavisa sin dedikerte vinekspert siden 2002. Pasjonen for vin startet på nittenåttitallet da han fikk frankofile venner som lærte ham vinens hemmeligheter. I tillegg til bloggen deler Mads sine vinopplevelser gjennom foredrag og ukentlige vinanbefalinger i TA.

Mette Kristensen

Mette har drevet egen restaurant i åtte år. Hun lærte seg faget blant annet ved å jobbe på ulike restauranter i Frankrike og har siden hatt et stort hjerte for alt det franske. Mette liker å lage mat, og er også spesielt opptatt av å finne gode kombinasjoner mellom mat og drikke. Hun er stadig på oppdagelsesferd i inn- og utland, og vil dele sine opplevelser, kunnskap og erfaring med dere.

Hvorfor en egen vinverden?

Vi ønsker å dele våre vin- og matopplevelser fra inn- og utland med dere og kommer gjerne og holder vinsmaking, kurs og foredrag. Vi plukker ut våre personlige favoritter og opplevelser. Vår vinverden er altså ikke et leksikon i mat og vin, ei heller en vinskole, ikke en kokkeskole heller, men kanskje mer en Zareptas krukke av erfaringer fra vår mat- og vinverden.

«Vin er beviset på at gud elsker oss, og ønsker å se oss lykkelige.» Benjamin Franklin

Ikke gå glipp av noe!

Få oppdateringer direkte på mail:

Reklame