Takk og farvel til bloggen – men Mads og Mette fortsetter å smake, spise og drikke!

Kjære bloggfølgere, alle som har vært inne på bloggen og alle samarbeidspartnere! For et år vi har hatt med mye god mat og vin, supre besøk av – og til vinprodusenter rundt om i Europa og ikke minst et herlig vinpanel med mange bra folk! Vi har hatt mye moro og det vet vi mange har satt pris på!

Vi innser dog at vi har kommet i den klassiske tidsklemma, vårt daglige virke i krevende jobber tar mye tid og energi, samtidig som vi har mye på tapetet hver for oss – det betyr at vi ikke har tid til å produsere nok mat- og vinstoff til å fylle en hel blogg! Vi skulle gjerne ha sett at døgnet hadde mer enn 24 timer, for vi mener garantert at med mer tid og et samlet fokus på mat og vin ville bloggen blitt suveren!

Vi har funnet ut at det er lurt å runde av bloggen, men det betyr ikke at vi ikke fortsetter å smake, spise og drikke god mat og vin! Vi fortsetter i ny drakt som hjemmeside med et fokus på foredrag og kurs om vin og mat. For både vi to og hver for oss har en rekke foredrag og kurs på gang, og det er bare å melde interesse.

Vi runder av med disse ordene og et foto av Mette og Mads i full sving med druesaksene under årets druehøst hos Theresa Breuer i Rüdesheim. Trykk her for å lese reportasjonen om hvordan vi hadde det som drueplukkere.

Tusen takk til dere alle dere som fulgte oss i et hektisk bloggår! Vi vil fortsette å leve og ånde for vin og mat livet ut!

A Votre Santé!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s