Champagne på hjemmebesøk!

I 2013 smakte Mads standardchampagnecuvéen til Charles Mignon. Da tenkte han at dette var billig og bra, verken mer eller mindre. Nå blir han blåst av banen av nytappingene fra denne adressen.

Charles Mignon har fra en beskjeden start via bestillingsutvalget vunnet tendere i fleng, og selger nå på linje med storheter som Moet og Bollinger i Norge. Det er ingen liten prestasjon. Nylig kom unge Guillaume Mignon, sjette generasjon i en champagnebondeslekt som startet opp på attenåttitallet, og hans reisefølge fra importøren, purunge Thea Engvik, til Mads sin hjemmebane i Flåttenlia 15 Porsgrunn. Den dagen ble uforglemmelig for alle involverte. Les mer om besøket og få tips til helgens Champagne innkjøp her! God helg fra oss til dere!!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s