Spreke spanjoler

Når høstmørket har satt seg nå mot slutten av oktober passer det med et knippe spanske rødviner. I hus og hytte funker knitrende peisbål, nytente stearinlys, varmende viner, viltmiddag, høstgryter, en saftig biff eller muligens en sopprett. Fem rødviner har Mads plukket ut. Fire av disse er i viften av viner fra Miguel Torres. Fra opprinnelsen i Penedes nær Barcelona har de spredt seg til andre steder i Spania og til ulike land. Her og nå dreier det seg dog om Torres sine spanske viner fra Penedes og Priorat. Den femte vinen kommer fra vinhuset Palacios. Her er det også snakk om en vinvifte. Denne gangen har Mads prøvd deres heidundrende flotte vin fra Bierzo. Les mer om det hele her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s