Finn en firkløver!

Firkløver? Hva i all verden har Mads funnet på nå? Har han funnet det artig å skrive om kløvervarianten som har fått fire blad mot de vanlige tre? Bladet som er kjent som lykkebringer i spill, sport, handel og vandel, krig og kjærlighet minst fra middelalderen av, er det temaet aktuelt nå? Eller er temaet Freias klassikersjokolade med det landskjente navnet Firkløver? Neida, temaet er noe helt annet. Mads har nemlig plukket ut et realt vinfirkløver. Les mer om de forhåpentligvis lykkebringende vinene han har prøvd nylig her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s