Hvitt og rødt, stort og ganske smått i skjønn forening

Et knippe hvitviner og rødviner passende til årstiden er temaet i ukens vintips i Telemarksavisa. Ja, i forhold til både trelitere og halvannenlitere er helflasker relativt små. Helflaske med kreklingaktig Dolcetto fra heløkologiske Erbaluna i La Morra og skogsbærdryppende Blaufränkisch fra ikke mindre økologiske Meinklang i Burgenland lar seg høre. Fristende kirsebærpreget treliterkartongbarbera fra Principiano i Monforte er heller ikke av veien. Suser vi videre til Andesfjellenes skråninger i Chile, så har overraskende syrlig og forfriskende Sauvignon Blanc derfra både i hendig halvannenliterpose og i helflaske kommet opp til oss her hjemme i Mor Norge. Er det noe rart at man kommer i godt humør? Få vintipsene her

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s