Piemontesiske sensommergodsaker

Dolcetto, Barbera, Nebbiolo, Albarossa og Moscato. Ikke alt på en gang, bevares, men druesortene gir basis til magiske viner. Magikere er vinprodusentene Vajra og Scarpa. Vajra beveger seg over et bredt register, og nå som far Aldo har fått avløsning av sine begavede barn, er vinene skarpere og bedre enn noensinne. Scarpa leverer også knivskarp kvalitet. Jeg har fulgt huset siden jeg smakte 1978 -årgangen av deres Barolo Le Coste di Montforte for x antall år siden. Halleluja! ! De leverer i dag bravoviner fra både Barolo, Barbaresco og Asti. Ja, mor og datter, som eier huset, kan med rette kalles dronninger av Barbera. Bedre Barbera fins nemlig ikke! Les mer om det her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s