Dyrebare tyske dråper

Dyrebare, men ikke dyre er de tyske vindråpene som omtales denne gangen. Dyre har derimot skalldyrene blitt i sommer på grunn av høye drivstoffpriser, generelt økte kostnader og høy etterspørsel. Ferske reker til kroner 500 på Majorstuen, og ekspeditører som sier at prislappen snart kommer opp i kroner 600 er jo friskt. Dog er kroner 999 for den uønskede kongekrabben på Meny-kjeden nær sagt et ran. Det ryktes om bonanza for fiskerne på Finnmarkskysten, grossistene ler nok hele veien til banken, og matvarekjedene tar sitt. Ja, ja, godt det fins tyske viner til hyggelige priser. Les mer om det her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s