Bobler, Barolo og annet sommersnop

Barolo som sommersnop! Hæ!? Ja, når din syretoleranse er høy og tanniner i fleng trigger ditt dypeste begjær, så er Barolo sabla godt sommerdrikke. Litt Prosecco, Soave og en freidig tysker og Saraccos Moscato d’Asti er heller ikke ueffent. Matfølge må man ha! Saracco er yummie til både jordbær og fruktcocktail eller noe så innmari frekt som gelefrukter fra smågodthylla. Hehe! Og har du prøvd Barolo og burger? Det er greia hos en sommelier vi kjenner godt! ikke akkurat sommersnop vil dog de fleste si, bare veldig digg! Les hele TA-testen her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s