I Fonsecas fotspor

Dette tradisjonsrike portugisiske vinfirmaet har satt mange spor etter seg siden starten i 1834. Mads fulgte noen av disse da han var på reportasjereise til Lisboa og Setúbal-halvøya for noen uker siden. Det ble en livsbejaende reise til et land der Korona i det siste har ført til et flashback for både lokalbefolkning og besøkende. Heldigvis har mine portugisiske kontakter hos Fonseca ikke hatt alvorlige sykdomsforløp.

Reisereportasjen formidler forhåpentligvis energien, gjestfriheten og romsligheten i landet og folket. Vi vil på det varmeste anbefale en reise til Lisboa og legge inn et vinbesøk hos José Maria da Fonseca. Les mer om Mads sin reise i TA-reportasjen som du finner her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s