Mixed grill til Sankthans

Vi fosser frem mot sankthansfest 2022. For noen muligheter de kommende dagene , og selveste sankthansaften kan by på! Imorgen, 23. juni, er den magiske midtsommerdatoen da alt det festlige skal toppe seg – men kanskje venter de fleste til helgen? Mixed grill derimot er gjennom hele den lange sommeren et eventyr for alle grillfrelste. Fem viner er testet mot den sammensatte grillmaten. Fire av dem er basisvarer. Kun en er fra bestillingsutvalget.

Kos dere! Det er så fortjent! Les mer om denne TA-saken her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s