Sommerens grillviner fra Sør-Afrika

Sommeren har kommet for fullt. Grillsesongen har kommet for fullt. Grillviner med skrukork passer godt nå som dagene er lange og nettene korte. Disse vinene fra Sør-Afrika matcher det meste av grillmat. Kostbar moro er det ikke. Prisnivået på vinene ligger mellom 120 og 140 kroner. Det er et forbrukervennlig nivå. Legg også merke til at kun en vin kommer fra bestillingsutvalget. De øvrige er basislistede.

Og når vi først er inne på Sør-Afrika. Hvorfor ikke arrangere en Braai i sommer – den sør-afrikanske måten å grille på? Her er det først og fremst grilling med ved over åpne flammer som gjelder. I tillegg er det sosiale aspektet vel så viktig som selve grillingen. Alle tar med seg det de ønsker å grille og tilbehøret blir laget i fellesskap mens braaien fyres opp – og når maten er fortært fortsetter festen rundt flammene.

Når det gjelder drikke er den gyldne regelen i en Braai at det skal være nok til alle og at det skal vare helt frem til flammene har sluknet og gjestene går hver til sitt!

Les mer om testen av Sør-afrikanske grillviner her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s