Côtes du Rhône & Châteauneuf-du-Pape

Vi får vårfornemmelser med en rød Côtes du Rhône på bordet. En skikkelig allrounder som funker flott til vårens fristende matretter til lunsj, middag eller kvelds. Châteauneuf-du-Pape har alltid hatt en egen mystisk aura. Det er jo tross alt snakk om vin rundt de franske pavenes sommerslott under pavestolens babylonske fangenskap. Noen av disse vinene er virkelig mystisk gode når vinmagikerne gjør sine saker, mens andre utgaver er plumpe, alkoholiske beist. Så det er enten bravo og blæh det ender opp i. Les mer om de virkelig gode kjøpene fra Rhône i TA-saken. Les mer her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s