Matvennlige rødviner fra Toscana & Bordeaux

Pizza, pasta, kokt torsk, klippfisk, fjærkre, grillet eller stekt svin, lam, kje, kalv og okse, vårgryter, vegetarlasagne og sikkert mye mer. Rødviner fra Toscana og Bordeaux takler alt dette, men er også herlige uten matfølge. Mads har plukket ut to toskanere og tre viner fra Bordeaux som treffer godt på forholdet mellom pris og kvalitet. De to testvinnerne, henholdsvis en toskaner og en Médoc, er faktisk rimeligst av samtlige viner i testen, og tilgjengelig i drøssevis av landets vinmonopolbutikker. Vil du være med så heng på! Les vinanmeldelsen her.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s