Vinnvinnviner fra Østerrike og USA

Har de noe til felles? Ja, de er gjæret druejuice med någå attåt! Ellers skal det sies at dette er spennende saker. Michael Moosbrugger sitter i sitt Cistercienserkloster i Kamptal i Østerrike og pønsker muligens på balansen i sin vin og hvordan Mozart, Beethoven og Bach hører inn i den. Klaus Preisinger tenker nok at det er ikke måte på hvor nedpå og minimalistisk man skal designe vinetiketter for å markere at det er innholdet som teller. Charles Smith funderer kanskje både på groupien Boom Boom fra sine glade trommisdager, men også på sin Kung Fu Riesling som er så steike dedikert til Tarantino. Justin Tyler grunner vel både på sin voksende barneflokk og sitt ditto voksende ry som vinguru nær Santa Barbara. Yeahh! Les mer her!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s