Vinterferie i både pose og sekk!

Vi er glad for at Amedia og Telemarksavisa er oppe og står igjen etter hackerangrepet! Dermed er Mads atter i gang med vinanbefalinger også på print.

Til vinterferien har han testet ut vin fra pose; dvs. pouchemballerte goddråper, og vin fra sekk; dvs. bag in box-innpakkede godsaker. Hendige er de vinforpakningene som fins i både pose og sekk. Supre saker til vinterferiehungrige norske kvinner og menn!

Kvaliteten på de utvalgte produktene er upåklagelig og prisnivået likeens. Vinneren er bag in box, kartongvarianten til kroner 500, fra Serralungas skinnende stjerne Davide Rosso. Hans Barbera slår knock out på samtlige konkurrenter. Dette er nemlig Barbera av flaskekvalitet! Jeg brøler ut slik jeg i juni 2019 brølte ut over stolrekkene på La Scala i Milano under applausen etter en unik operaopplevelse med Verdis I Masnadieri rett før Koronahelvetet brøt løs.

Bravo! Bravo! Bravissimo!

Les og last ned Mads sine nyeste vinanbefalinger fra Telemarksavisa her: Nye muligheter og Vinanbefalinger til vinterferien

God vinterferie!

Reklame

En kommentar om “Vinterferie i både pose og sekk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s