Lanseringsparty de luxe!

Wow! For et fyrverkeri av en aften i herskapelige omgivelser det ble på Nedre Jønholt Gaard i Porsgrunn lørdag 20.11.2021. Når du befinner deg i et hus med 200 års historie i veggene, kan festen faktisk ikke slå feil! Fyrverkeriet åpnet med kultchampagne fra Cristian Senez, nærmere bestemt CS 73 2002, fra Mads sin vinkjeller. Det var den siste vinen legenden Cristian Senez laget før han gikk over i pensjonisttilværelsen i Det Herrens År 2002. Fortsatt en vin med friskhet, eplete fruktighet og en snerten syre som ender i en eviglang salig ettersmak. Løp og kjøp! Diverse skalldyr fra Kragerø Sjømat, Kolonihagens beste fristelser pluss Mettes hjemmelagde lekkerbiskener smakte herlig både til Champagnen fra Senez og fra Nicolas Feuillatte. Elegant da å gå over til hvite dråper fra Jean-Marc Brocard og Georg Breuer, før rød eliksir fra Tsantali og Allegrini tok over scenen. Magnum Piesporter Riesling Spätlese 2005 fra Kurt Hain i Mosel var gøyal drikke til biscotti og dansk konfekt. Et høydepunkt til må nevnes: Hannah Eline Jøines fra Tinn Austbygd med sin englesangstemme og nydelige pianospill som bergtok våre fjetrede gjester.

Bravo! Bravo! Bravissimo!

Vinliste fra lanseringsfesten finner du her

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s